Wonen in Terneuzen

Terneuzen is een dynamische stad aan de Westerschelde. Waar de band met het water de stad heeft gevormd. Waar u de zeereuzen bijna kunt aanraken. Een stad die u ruimte geeft. Ruimte om te beleven en genieten.

Stad aan het water

Terneuzen is naast een stoere havenstad ook vooral een gastvrije stad aan het water, een stad die u moet ontdekken. De stad heeft een sterke band met het water, die nog duidelijk zichtbaar en voelbaar is.

Terneuzen biedt diverse (water) recreatie-mogelijkheden, het heeft een gastvrije binnenstad met diverse winkel- en horeca-gelegenheden en meer monumenten dan u misschien zou denken.

Voorzieningen

Via de Axelsestraat, waar alle voorzieningen en winkels aanwezig zijn, bent u zo in het centrum.  Winkelcentrum Zuidpolder ligt eveneens op korte afstand van Annabijns.

In Terneuzen zijn ook volop voorzieningen op het vlak van gezondheidszorg, onderwijs, sport en cultuur. Zo zijn er in Terneuzen een streekziekenhuis, een revalidatiecentrum en tal van zorginstellingen. Terneuzen kent dan ook tal van sociaal-maatschappelijke verenigingen.

De omgeving

Het nieuwe appartementencomplex AnnaBijns ligt dichtbij dit park. Aan de andere kant, ingeklemd tussen de Axelsestraat en de Guido Gezellestraat ligt de mooie vijver van de Nieuwe Blide omzoomd door prachtige bomen. Vanuit uw appartement kunt u eenvoudig een wandelingetje rondom deze vijver maken, om de eendjes te voeren of om lekker even van het zonnetje te genieten op een van de bankjes.

Triniteit

AnnaBijns is gelegen aan de Anna Bijnsstraat in de wijk Triniteit. Na de grondige herstructurering van de wijk Triniteit begin jaren 2000 is daar een moderne wijk ontstaan met parkwoningen gesitueerd rondom een fraai park en een groot plein  voorzien van een fontein.

Het park is inmiddels een verblijfplaats geworden voor diverse watervogels, wandelende buurtbewoners en spelende kinderen.

Ideaal gelegen

Wonen in Triniteit is gezellig, rustig en toch zeer centraal. Reizen met het openbaar vervoer is ook ideaal vanuit AnnaBijns, u vindt een bushalte aan de Axelsestraat én aan de Guido Gezellestraat, letterlijk op slechts enkele tientallen meters van uw appartement.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn binnen AnnaBijns? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

U kunt ook rechtstreeks bellen naar de verkoopteams van:

  • Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer via T: (+31) (0)115 76 05 00
  • Aannemersbedrijf Van der Poel via T: (+31) (0)115 67 75 10

Menu