AnnaBijns

Het project AnnaBijns omvat 66 prachtige appartementen verdeeld over twee gebouwen (43 appartementen Axelsestraat, 23 appartementen zijde Anna Bijnsstraat).

Wie was Anna Bijns

Anna Bijns, geboren in Antwerpen in 1493, is een van de meest vooraanstaande dichters uit de overgangsperiode tussen middeleeuwen en renaissance. Haar gebundelde en in handschrift overgeleverde refreinen getuigen van een groot meesterschap. In haar eigen huis in Antwerpen sticht Anna een schooltje, waar ze tot in lengte van dagen kinderen blijft onderwijzen in catechese, schrijven, lezen en rekenen.

In Nederland werd door de Anna Bijns-Stichting in 1985 de Anna Bijns-prijs ingesteld als tegenwicht voor de tot dan toe pas vier keer aan een vrouw toegekende P.C. Hooftprijs.

Wonen in AnnaBijns

AnnaBijns is een overzichtelijk wooncomplex, met een royale entree, die uitkomt op de centrale hal in het midden van het complex. Met de centraal gelegen lift komt u zorgeloos op een van de verdiepingen. Vanaf de centrale gang (corridor) zijn de appartementen te bereiken. Er is een ruime parkeergelegenheid op het achterterrein waar de auto geparkeerd kan worden, tevens is hier  een algemene fietsenstalling voorzien.

Wonen en Zorg

Na realisering van de nieuwbouw is de Nieuwe Blide een modern woonzorgcentrum dat cliënten kan voorzien van comfortabel wonen met de noodzakelijke zorg en dienstverlening. Een breed pakket aan geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg en hulp is beschikbaar.

Op professionele wijze wordt er zorg op maat geleverd waarbij de kwaliteit van de zorg altijd centraal staat.

De appartementen in AnnaBijns zijn zelfstandige wooneenheden, maar men kan er wel naar behoefte beschikken over uitgebreide zorgpakketten van diverse zorginstanties.
Dat maakt wonen in de AnnaBijns zo fijn.

Comfort en duurzaam

Wonen in AnnaBijns is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De appartementen van AnnaBijns zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot. Dat doet het zeker niet. Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort! 

Het betreft een warmtepompsysteem, dat voor de verwarming van uw appartement zorgt. Zo geniet u van een prettig binnenklimaat.

Keuken en sanitair

Een schitterende keuken en een luxe badkamer mogen bij deze appartementen natuurlijk niet ontbreken. Wonen in een appartement in AnnaBijns betekent wonen zoals u dat wilt, dus richt uw keuken en badkamer precies in zoals u wilt.
Zo voelt u zich vanaf het eerste moment meteen thuis in AnnaBijns.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn binnen AnnaBijns? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

U kunt ook rechtstreeks bellen naar de verkoopteams van:

  • Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer via T: (+31) (0)115 76 05 00
  • Aannemersbedrijf Van der Poel via T: (+31) (0)115 67 75 10

Menu